Er evolusjonsteorien ein “skattebetalt religion”?

I anledning kommentarane i denne posten vil eg kort vise til denne bloggposten om “evolusjonsteorien,”* der det blir påstått at den er ein “skattebetalt religion,” fordi den presenterer oss med “uvitskapleg tru.” Det står:

Det har lenge fascinert meg hvor bastante og direkte uvitenskapelige evolusjonister i alle leire har vist seg å være, og det er på mange måter skremmende hvor lite faglig press og motstand de har møtt, til tross for sine vanvittige teorier.
De har fått spre sitt budskap fritt i utallige lærebøker, og forventer at alle skal sluke agnet rått, hvilket vi også har gjort i aldri så lang tid.
Deres arroganse kan best oppsummeres i den kjente evolusjonisten Richard Dawkins’ ord:
“It is absolutely safe to say that if you meet someone who claims not to believe in evolution, that person is ignorant, stupid or insane (or wicked).”

Morosamt at han må sitere Dawkins for å finne eit motargument. Men det eg har tenkt å vise til her, er denne posten, som tar ein grundig oppgjer med dette.

Alltid morosamt å diskutere slikt. 😉

Advertisements

One thought on “Er evolusjonsteorien ein “skattebetalt religion”?

  1. Det som er virkelig morsomt er at bloggforfatter Benjamin har stengt for kommentarer på posten sin… Det vil si, han sletter kommentarer som er uenige med ham. Jeg må nesten le 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s